Boat shoes și boat shoes sneakers – modalități de asortare

În ultimele două articole ți-am vorbit atât despre modelul consacrat de boat shoes, cât și de modelul de boat shoes înspre casual, și anume boat shoes sneakers. Pentru că am trecut în revistă tot ce puteam trece referitor la materiale, rolul anumitor părți ale papucului sau tipuri de talpă pe care o poate avea acesta, astăzi vom vorbi puțin despre cum poți să asortezi oricare din cele două modele de boat shoes la o ținută casual. Ai mai jos câte un exemplar din fiecare model:

După cum ți-am explicat în articolul trecut, diferența dintre cele două modele este făcută, în principiu, de tipul de talpă. Tocmai de aceea astăzi îți voi prezenta în parte, pentru fiecare, cele mai bune modalități de a le asorta, sau mai bine zis, cei mai potriviți pantaloni la care să-i purtăm.

Haide să luam principalele tipuri de pantaloni pe care le avem în garderobă. Indiferent de culoare sau model, avem chinos, confecționați din bumbac, și jeansi, confecționați din denim. Cele două modele de boat shoes pot fi purtate cu ambele tipuri de pantalon, dar hai să analizăm puțin detaliile și să vedem care sunt cele mai bune combinații posibile.

Având în vedere că modelul clasic de boat shoes are potențialul de a fi purtat într-o ținută smart casual, putem afirma faptul că pentru ei, pantalonii chinos sunt mai potriviți decât jeansii. Așa cum jeansii sunt mai potriviți pentru sneakers în general, în special în cazul nostru unde beneficiem de talpa lată tipică tenișilor, la modelul de boat shoes sneakers. Personal, cred că pantalonii chinos au avut tot timpul un plus față de jeansi, la fel ca și acum când ei se potrivesc de minune și cu celalalt model de boat shoes, în timp ce jeansii,

Haide să exemplificăm cu câteva poze:

Shop this look on Lookastic:  http://lookastic.com/men/looks/white-and-navy-horizontal-striped-crew-neck-sweater-khaki-chinos-navy-suede-boat-shoes/9027  — White and Navy Horizontal Striped Crew-neck Sweater  — Khaki Chinos  — Navy Suede Boat Shoes

CLASSIC-FIT STRIPED LINEN SHIRT #SS13 #Men #HebyMango

 

După cum bine vezi, o altă modalitate interesantă de purtare a pantofilor de iaht este aceea cu pantalonii rulați, indiferent că vorbim de chinos sau jeansi.

Așadar, ție care combinație îți place cel mai mult?

 

 

 

sursa foto: aici, aiciaici, aici, aici, aici, aici, aici,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *