Cea mai potrivită încălțăminte pentru o ținută casual

Casual înseamnă cu stil, dar în același timp comod și lejer. Când vine vorba de încălțăminte la o ținută casual, nu e greșit să păstrăm pantofii sau ghetele în picioare, însă dacă vrem să ne simțim comozi există alte variante, care se pliază perfect pe criteriile unei ținute casual și mai ales pe vremea caldă care încet-încet se instalează afară.

Mai departe, îți voi prezenta principalele modele de teniși sau pantofi sport, consacrate pentru numărul mare de persoane care apelează la ele. Înainte de a începe, trebuie să precizăm faptul că aceste modele au depășit granița unei ținute casual în unele cazuri datorită comfortului oferit. Justin Timberlake spunea că poartă adidași la costum pentru că altfel nu ar putea dansa pe scenă, ca să nu mai vorbim de faptul că italienii nu au avut nicio ezitare în a alege adidașii de tip runners în detrimentul pantofilor, chiar dacă vorbim de o ținută business.

Deși trebuie să fii puțin îndrăzneț, este oarecum logică această alegere. Pot spune din propria experiență că, indiferent de modelul de pantofi pe care îl porți, o zi plină de activități va fi resimțită la nivelul picioarelor. Astfel, putem face acea durere să dispară adoptând ceva mai comod.

Care sunt alternativele?

Ei bine, în primul rând nu avem cum să omitem tenișii All Star de la Converse. Disponibili în aproape orice culoare, te lasă să îi poți asorta la absolut orice vrei tu din restul ținutei.

Apoi, un model adorat de tot mai mulți bărbați este cel de la Nike, AirMax. Recunoscut pentru perna de aer pe care o are în talpă, acest model te scutește în totalitate de durerile provocate de pantofii cu o talpă tare.

O alegere puțin mai stilată o reprezintă runnerii celor de la New Balance, modelul de care îți ziceam mai sus că este în topul preferințelor italienilor, fiind adoptat de aceștia cu mult timp în urmă, și bineînțeles, răspândit în ultima vreme la nivel global, la fel ca modelele de mai sus.

Mare atenție însă! Pentru că sunt modele foarte cunoscute, copiile acestora sunt extrem de răspândite și din ce în ce mai fidele modelului original. Mare atenție ce și de unde cumperi!

Ceea ce ți-am prezentat eu mai sus sunt modelele cele mai întâlnite în rândul încălțărilor pentru o ținută cât se poate de casual. Tu ce alte modele mai știi?

 

sursa foto: aici, aici, aici

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *