Cinci piese vestimentare de purtat în perioada următoare

În sfârșit vremea de afară se încălzește. Temperaturile peste zece grade vor lua locul celor cu puțin peste zero, care nu ne-au dat pace în ultima perioadă. Astfel, ai ocazia de a inaugura anumite piese vestimentare care de mult timp trebuiau purtate, dacă vremea nu ne juca feste.

Desigur, în același timp, poți încet-încet să lași la o parte alte haine mai groase. Deși unii preferă să continue cu gecile groase și să poarte haine cât mai subțiri pe dedesubt, eu te sfătuiesc să reduci grosimea hainelor treptat, din exterior spre interior. Astfel, pot spune că orice jachetă îmblănită, indiferent că e vorba de parka, de piele sau orice alt model, poate fi pusă pe un umeraș, care să o păstreze în condiții cât mai bune până iarna viitoare.

Așadar, ce trebuie neapărat încercat în săptămânile care urmează?

În primul rând, jacheta de piele. Își va face treaba mai bine decât crezi, fiind perfectă atât pentru diminețile răcoroase, cât și pentru perioada în care razele soarelui ne încălzesc brusc.

În al doilea rând, hanoracul. Înlocuiește cardiganul sau puloverele groase cu un hanorac și vei avea atât un plus în privința aspectului casual, cât și un grad mai mare de comfort termic

Jacheta din denim. E puțin mai subțire decât jacheta de piele, deci mai potrivită pentru zilele și mai calde, când o poți purta doar peste o cămașă în carouri.

Pantalonii rulați. Sunt cât se poate de clar un semn al unei ținute care se bucură de vremea caldă de afară.

 

Și cum altfel să arate mai bine pantalonii rulați dacă nu cu „șosetele invizibile”?

Desigur, ultimele doua elemente sunt pentru zilele cu adevărat călduroase, însă dacă ești atent la prognoza meteo, întotdeauna vei fi cel care știe să profite sau să se protejeze de vremea de afară.

Așadar, mai ai și alte elemente care s-ar potrivi perfect perioadei care urmează?

 

sursa foto: aici, aici, aici, aici și aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *