Cum să asortezi o pereche de espadrile

Purtarea unei perechi de espadrile implică atât dezavantaje cât și avantaje, după cum ți-am spus și în articolul anterior, unde ți le-am prezentat în mare parte pe toate. Astăzi o să ne axăm pe cum să profiți la maxim de unul dintre avantajele pe care nu ți le-am precizat până acum. Care e acesta? Ei bine, materialul folosit la crearea unei espadrile îi oferă acesteia o varietate mult mai largă de modele și culori decât oricărui alt pantof sau oricărei alte perechi de încălțăminte. E logic, orice imprimeu care îți trece prin cap se poate imprima pe pânză.

Haide să vedem mai întâi câteva modele de espadrile:

Superdry Super Elastic Espadrill

colorfull espadrilles menswear shoe style

JD Fisk - do they have them in women's sizes...hope

Morgan Mens Espadrille Loafer in Black Naga

Men's espadrilles at tomorrow land select shop in tokyo Shibuya this spring 2012

Mens Espadrilles from Spain by www.spanishoponline.com #men #espadrilles

Gaimo Camping Mens Espadrilles 36.95€ Blue, white and natural stripped mens espadrilles handmade in Spain. All Gaimo shoes are made ​​of natural and organic materials such as 100% natural cotton, linen and / or the best quality chrome-free leather. Through our label made in Spain by hand we can guarantee that our products are top, as already recognized and appreciated in many countries.

Gaimo Camping Mens Espadrilles 36.95€ Blue and white checked mens espadrilles handmade in Spain. All Gaimo shoes are made ​​of natural and organic materials such as 100% natural cotton, linen and / or the best quality chrome-free leather. Through our label made in Spain by hand we can guarantee that our products are top, as already recognized and appreciated in many countries. We may say that the brand Gaimo experienced by proven quality, durability and more innovative designs of espadrilles.

Exemplele ar putea continua la nesfârșit. Sper că ți-am oferit îndeajuns de multe, ca să îți poți da seama cum orice imprimeu, începând de la carouri până la dungi sau aztec, poate fi aplicat unei espadrile.

Cum și la ce le asortăm?

Datorită acestei diversități de culori și imprimeuri probabil multă lume se gândește dacă regula asortării încălțămintei la curea rămâne valabilă. Răspunsul este: depinde. Mai presus de toate trebuie să știi că pentru a face asta ai nevoie de o curea de vară, confecționată de asemenea din pânză. Mai apoi, e nevoie de puțină atenție. Dacă perechea ta de espadrile nu are mai mult de trei culori, atunci nu îți va fi foarte greu să găsești o curea de vară cu aceleași culori, ca să nu mai vorbim de cazul unei espadrile monocromatice.

espadrile curea

 

 

În același timp, o pereche de espadrile poate fi foarte ușor asortată altor piese din ținută, cum ar fi geanta messenger.

Untitled-3

 

Ce faci dacă totuși optezi pentru o pereche de espadrile cu un imprimeu a cărui principală caracteristică este să iasă în evidență, fără a fi asortat la o altă piesă din ținută?

paisley espadrill

 

Simplu. Le lași să iasă în evidență. Mai precis, la o pereche de espadrile precum cele de mai sus, restul ținutei ar trebui să fie compus din piese simple, fără niciun alt imprimeu. Imaginează-ți, spre exemplu, cum s-ar potrivi modelul din poza de mai sus, cu niște pantaloni albi și un tricou verde sau galben.

Tot pe acest principiu poți merge și când te decizi ca espadrilele să fie pata de culoare. Espadrile care ies în evidență și culori mai puțin intense în restul ținutei.

Desigur, acestea sunt doar câteva mici „reguli” care te pot ajuta. Creativitatea ta îți poate lărgi cu mult mai mult varietatea de opțiuni privind modalitățile prin care poți asorta o pereche de espadrile la o ținută casual.

Așadar, tu cum ai prefera să-ți asortezi espadrilele?

 

 

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *