Curelele de vară

Ieri ți-am arătat cum poți profita la maxim de  singură pereche de teniși, folosindu-i la cât mai multe ținute, atât casual, cât și la unele ținute smart casual. Astăzi, facem din nou trecerea de la un subiect despre încălțăminte la unul despre accesorii. Mai exact, vorbim azi despre curelele de vară.

Curelele de vară sunt acele tipuri de curele care ajută la aspectul mai lejer al unei ținute, fiind de altfel și foarte practice prin greutatea lor puțin mai mică decât a unor curele normale.

De cele mai multe ori, acestea sunt din pânză iar catarama este diferită de cea normală  cu gaură, fiind o adevărată povară pentru unii, din motive necunoscute. Ai mai jos o poză cu o astfel de cataramă și cum se strânge aceasta.

După ce bagi capătul curelei prin gaura de mijloc, duci cureaua înapoi în direcția de unde ai adus-o și o introduci pe sub cel de al doilea inel. Atât de simplu. Dar acesta este doar un caz. Nu este o regulă scrisă că o astfel de curea se găsește doar cu acest tip de cataramă. Ai mai jos alte poze cu mai multe curele de vară, având și alt tip de cataramă:

Men's Summer Fashion #style #menswear #fashion

Brooks Brother belts.

love these!!!

Men's belt    #Coastal Creations & Design

 

Colorate în nenumărate tipuri de combinații, sub formă împletită sau de pânză, curelele de vară pot fi oricând pata de culoare dintr-o ținută de vară care să îți transmită atitudinea relaxată pe care o porți. Într-adevăr, purtând aceste tipuri de curele sari peste regula asortării la încălțăminte, însă nu vrei să o faci, există și alte variante. De altfel, o poți asorta la o pereche de espadrile, în funcție de modelul ei și al espadrilei.

Sau, dacă ești destul de îndrăzneț, o poți asorta la brățara cu ancoră, fiind ambele accesorii create pentru perioada caldă.

Deci, ce părere ai despre acest tip de curea?

 

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *