Longboard-ul, tot mai des un accesoriu

În ziua de azi, un bărbat se confruntă cu multe situații sau probleme neprevăzute, pentru că lumea modernă e mereu în schimbare. Ceea ce îl face mai bun este capacitatea de a se adapta de fiecare dată. De altfel, această abilitate îl face de cele mai multe ori mai bun decât ceilalți, chiar dacă este un lucru minor. Spre exemplu, optarea pentru un mijloc de deplasare mai sănătos decât mașina.

Dacă am fi sinceri cu noi înșine, cu toții am recunoaște că de fapt mașina nu ne este chiar atât de utilă prin oraș. Unii bărbați au acceptat de mult acest lucru și indiferent că lucrează la birou și sunt nevoiți să adopte o ținută formală sau că au o altă activitate, ei au ales deja de multă vreme bicicleta.

De ceva vreme însă, din ce în ce mai mulți bărbați aleg un alt mod de a te deplasa, un mod pe care îl putem cataloga ca fiind inedit, și anume longboard-ul.

Longboard-ul este asemănător unui skateboard, conceput însă pentru deplasare și nimic mai mult. Roțile amplasate cât mai aproape de capete fac simpla deplasarea, însă în același timp fac placa indisponibilă pentru sărituri sau alte activități specifice unui skatepark.

Deși poate pare greu de crezut, chiar și unii dintre cei mai stilați bărbați au ales acest mijloc de transport, care, în fond, necesită doar o condiție fizică minimă a picioarelor.

Mai jos ai câteva exemple:

Desigur, singura condiție e purtarea unei perechi de încălțăminte care să ofere stabilitatea necesară.

Pentru noi românii, singura problemă la momentul actual este lipsa spațiilor. Știm cu toții că bicicliștii nu sunt respectați în trafic iar pistele speciale lipsesc. Rămâne de văzut dacă în viitor orașele din România vor deveni mai prietenoase cu bicicliștii sau cu persoanele care folosesc alt mijloc de deplasare față de automobil sau autobuz.

Dacă am avea totuși acele piste speciale, ai opta pentru un longboard?

sursa foto: aici, aici, aici, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *