Șireturi colorate – da sau nu?

Detaliile sunt întotdeauna utile pentru a scoate o ținută în evidență, iar șireturile colorate pot face asta fără niciun dubiu. Îți vorbeam într-unul dintre articolele trecute despre cât de importante sunt niște șireturi curate în aspectul impecabil al unei perechi de teniși. Ei bine, acel lucru rămâne valabil și în povestea noastră de azi, doar că azi o să punem mai mult accentul pe cum poți de fapt să introduci în ținuta ta un nou detaliu, de care desigur te poți folosi în mai multe moduri de asortare subtilă.

O pereche de șireturi colorate are mai multe avantaje. În primul rând, ca orice alt accesoriu sau piesă vestimentară colorată, are potențialul de a fi o mică pată de culoare. Trebuie doar să știi cum să o asortezi, dar vorbim și despre asta imediat. În al doilea rând, te poți folosi de ele pentru a asorta unele piese din ținută rămase „fără pereche”.

La ce ai putea să le asortezi?

Ei bine, la alte mici detalii, precum brățara cu ancoră sau cureaua de vară, pe care probabil nu ai reușit să o potrivești foarte bine la culoarea încălțămintei. Acesta este probabil și cel mai frumos avantaj – nu trebuie să asortezi o piesă anume la șireturi, ci șireturile la orice piesă din restul ținutei, pentru că e mult mai ușor să cumperi un set de șireturi colorate și să apelezi la orice culoare când ai nevoie de ea. Trebuie doar, ca în același timp, să ții cont de culoarea încălțămintei, cu care șireturile ar trebui de asemenea să se potrivească.

În poza de mai sus ai exemplu de un tip de șireturi de care poți profita la maxim. Fiecare latură are altă culoare, astfel că la fiecare ieșire sau intrare prin gaura papucului, îi poți răsuci să schimbi culoarea.

Producătorii nu au stat degeaba și observând că există persoane care preferă acest tip de combinații, le-au oferit combinația pe tavă.

 

După cum observi și în poză, mulți dintre acești teniși cu șireturi gata colorate sunt modele All Star. Chiar dacă ele au deja șireturi colorate, nu înseamnă că tu nu poți veni cu idei noi. Spre exemplu, imaginează-ți în ultima poză cum ar fi dacă ai înlocui șireturile albastre cu niște șireturi galbene sau bej.

Trebuie doar să îți pui puțin imaginația la lucru.

Așadar, tu ce zici despre această combinație? Da sau nu? Ai încercat-o vreodată până acum?

 

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *