Trei ținute pentru zilele ploioase de vară

Dacă într-unul dintre ultimele articole ai putut vedea câteva ținute cu care să faci față temperaturilor ridicate de afară, care, la momentul respectiv, era într-adevăr o problemă pentru mulți dintre noi, astăzi vreau să îți ofer câteva ținute pentru perioada de acum. După cum ai văzut și tu, urmează o perioadă ploioasă, dar cu temperaturi destul de mari. Astfel, trebuie să găsim combinația perfectă de haine care să ne protejeze de ploaie și care, în același timp, să nu ne încălzească prea tare.

Desigur, cea mai bună variantă este umbrela. Nu există altceva ce ne poate proteja la fel de bine de o ploaie serioasă.

Ținutele pe care o să ți le ofer mai jos sunt pentru zilele de vară în care, când ieși din casă, nu știi sigur dacă va ploua sau nu, nu simți nevoia sa îți iei umbrela și ești dispus să umbli prin câțiva picuri de ploaie, în caz că ești prins pe stradă.

Așadar, haide să aruncăm o privire peste ele:

TINUTA 2 tinuta 3TINUTA 1

 

După cum vezi, acestea sunt ținute cu care, în cazul în care se încălzește, brusc poți deveni și tu lejer dezbrăcându-te de hanorac sau jachetă.  Este foarte important ca pe timp de vară să purtăm materiale confortabile. În această privință ne sunt de foarte mare ajutor pantalonii chinos scurți sau lungi, tricourile în V sau hanoracele subțiri, toate fiind confecționate din bumbac.

Repet, aceste ținute sunt pentru zilele calde de vară, nu cele fierbinți, în care din când în când o ploaie scurtă răcorește aerul.

Așadar, tu ce părere ai despre ținutele de mai sus? Ai schimba ceva la ele? Ai și alte propuneri pentru astfel de situații?

 

sursa foto: aici

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *